Dostava in plačilo

Plačilo naročila

Plačilo z gotovino ob prevzemu (po povzetju)

Vaše naročilo lahko plačate z gotovino, ko vam kurir dostavi vašo pošiljko. Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno na vaši najbližji pošti in plačilo opravite na poštnem okencu za prevzem pošiljk. Tukaj lahko plačilo ob prevzemu opravite tudi s plačilno kartico.

Plačilo z bančnim nakazilom (plačilo po predračunu)

Vaše naročilo lahko plačate preko predračuna oz. z bančnim nakazilom ali na pošti preko UPN obrazca.

Plačilo z bančno kartico

Plačilo lahko opravite tudi preko bančne kartice Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Google Pay ali Apple Pay. Sprejemamo kreditne in tudi debetne kartice preko varnega Stripe.com ponudnika plačilnih storitev.

Plačilo preko PayPal

Vaše naročilo lahko plačate tudi preko PayPal. Preko ponudnika PayPal, lahko brez registracije plačate tudi s kreditno kartico.

Dostava naročila

Hitra dostava v roku 1-2 delovna dneva
V primeru, da bo naročilo oddano do 15. ure, bo predvidoma paket odposlan takoj isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Pošiljko lahko pričakujete v roku 1-2 delovna dneva pri vseh izdelkih, kjer je označeno, da so na zalogi za takojšnjo dostavo.

Strošek dostave na dom
- Cena dostave preko Pošte Slovenije: 2,66€
- Cena dostave preko GLS: 3,77€

Dodatni strošek za plačilo ob prevzemu
Dostavne službe obračunajo dodatni 1€ pri dostavah, kjer kurirju opravite gotovinsko ali kartično plačilo. Strošek je obračunan na blagajni trgovine.