Zaščita za spletno kamero | B1

(4 mnenja strank)

3,70 9,80  vključno z 22% DDV

Zaščita za spletno kamero B1 vam omogoča popolno zasebnost. Dimenzije so primerne tudi za naprave, ki sočasno uporabljajo več kamer. V primeru nakupa kompleta večih kosov, boste pri nakupu še dodatno prihranili.

Primerno za prenosni računalnik, telefone, tablice in druge pametne naprave.

Natančno izdelano iz kakovostnega PVC materiala za dolgo obstojnost.

Garantiramo vsaj 10 let vsakodnevne uporabe zaščite Blokator.

Dimenzije B1 blokator zaščite za kamero: 41 x 11 x 2.0mm

Počisti
Šifra: BL02 Kategorija:

Opis

Izdelek je odlična rešitev za zagotavljanje vaše zasebnosti. Posebna zaščita za spletno kamero vam omogoča, da spletni napadalci na nobeni način ne morejo pridobiti polnega dostopa do vaše spletne kamere in vas snemati brez vaše vednosti. Zaščita za spletno kamero fizično prepreči vsakršno video snemanje. Vašo spletno kamero lahko brez problema uporabljate tako, da enostavno odprete možnost snemanja v zgolj 1 sekundi. Po končanem snemanju ali video klicu vašo kamero enostavno fizično onemogočite ponovno v manj kot 1 sekundi. Gre za izdelek, katerega preprosto morate imeti na vaših računalnikih, tablicah in telefonih. Namestitev na napravo je mogoča brez orodja in v manj kot minuti. Spodaj lahko preverite kako poteka namestitev zaščite za spletno kamero BLOKATOR. Gre za izredno enostaven postopek.

 1. Vzemite BLOKATOR iz vaše embalaže in preverite navodila za uporabo.
 2. Očistite površino na računalniku, kjer se nahaja spletna kamera.
 3. Odlepite varnostno nalepko iz zadnje strani BLOKATOR-ja.
 4. Nalepite blokator na vašo napravo, na predel kjer se nahaja kamera.

4 mnenja za Zaščita za spletno kamero | B1

 1. Maribor

  Zelo dobra rešitev. Mi je bilo vedno neprijetno gledati v kamero prenosnika, ker sem imel vedno občutek, da me lahko nekdo gleda. Sem naročil BLOKATOR, namestil v manj kot 20 sekundah in ga že veselo uporabljam. Spletno kamero popolnoma in elegantno prekrije. Enostavno se odpre takrat ko ga podrebujete za kakšen video klepet (s prstom ga samo povlečete v desno stran). Toplo priporočam.

 2. Ljubljana

  Super rešitev in kakovostna izdelava!

 3. Kamnik

  Zelo dobro. Sem že nekaj časa uporabljal selotejp ampak je tale plastična zaščita veliko boljša. Ne pušča madežev in lepo izgleda. Priporočam nakup, ker je res ugodna zadeva.

 4. Koper

  BRAVO, tale izdelek sem iskal že zelo dolgo. ODLIČEN JE!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja