Super zadeva.. Nabavil sem za vse naše domače računalnike. Všeč mi je, da lahko spletno kamero še vedno uporabljam brez problemov, ko pa je ne potrebujem jo z BLOKATORJEM enostavno onemogočim. Cena je tudi dobra, ker zadeva ni predraga in je vredna svojega denarja. Res priporočam nakup vsakomur, ki ceni zasebnost!

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Janez

Prvič sem videla varnostno zaščito za kamero v vaši reklami, pred tem se sploh nisem zavedala, da me lahko kdo na skrivaj gleda in snema preko spletne kamere na mojem računalniku, telefonu, tablici, televiziji, ipd.. Praktično sem vedno obkrožena s kamerami, pa tega še nekaj časa nazaj sploh nisem opazila. Ni mi žal da sem nabavila pri vas. Hvala.

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Sara

Dober deal za ta denar. Sem gledal cene pri kitajcu in imate celo boljše kot tam. Dobil sem naročeno takoj naslednji dan, pri kitajcu pa bi zagotovo čakal 2 meseca. Zelo, zelo sem zadovoljen z nakupom. Me čisto vsak, ki vidi moj prenosnik vpraša kaj imam to nameščeno. Večina ljudi sploh ne ve, da jih lahko kdo opazuje. Kakovost materiala je zelo dobra. TOP!

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Nikolaj

Preden sem našla vaše zaščite za spletne kamere, sem uporabljala selotejp čez kamero nalepljen - to ni bila dobra rešitev, ker se je malo še vedno videlo in pa lepilo mi je ostalo na računalniku, da sem se ful namatrala, da sem ga očistila. Vsak dan imam tudi video klepete, kjer vmes večkrat onemogočim kamero. Tale BLOKATOR mi zagotavlja, da me drugi takrat 100% ne vidijo 🙂

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Andreja

Tole je najboljša rešitev, da te drugi ne vidijo. Takoj, ko sem videl reklamo sem vedel da to nujno rabim.. Med korona karanteno smo imeli s fakulteto predavanje na daljavo. Čeprav mi je kazalo v programu da je kamera onemogočena, so me sošolci in profesorca vseeno videli, ko sem se preoblačil. So se mi nasmejali, me je bilo zelo sram takrat haha.. 😀

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Matej

Prijateljici so enkrat ne dolgo nazaj vdrli v računalnik, ko je igrala igrico na eni spletni strani! Potem so jo več mesecev snemali in začeli izsiljevati, da bodo objavljali posnetke če ne bo plačala v bitcoin. Tko da se sigurno da vdreti v računalnik in spletno kamerco. Kupila sem 2 BLOKATORJA in enega podarila prijateljici, ki ga je bila full vesela.

BLOKATOR.com | Zaščita za spletne kamere | Najboljša ocena 5Nina

Pridobite kupon za dodatni 10% popust

Ob prijavi na naše e-novice, boste na vaš email naslov prejeli kupon za popust na popolnoma vsa naročila.

Kako pomembna je vaša zasebnost?

Napadalci praktično vsak dan odkrivajo nove varnostne luknje in masovno izvajajo različne tehnike vdiranja v zasebnost posameznikov in podjetij. Poleg vseh ukrepov, kateri so pomembni za ohranitev zasebnosti posameznika je obvezna previdnost pri uporabi nepoznanih programov, aplikacij in spletnih strani. Obstaja več načinov kako lahko napadalec pridobi popolni nadzor nad vašo napravo. Večina pametnih naprav ima tudi spletno kamero, preko katere lahko neprediprav z nekaj truda izvaja operacije snemanja in nedopustno posega v vašo zasebnost. V primeru okužbe računalnika podjetja, lahko iz vašega podjetja tako uhajajo tudi pomembne poslovne odločitve in varovane poslovne skrivnosti. Poskrbite za vašo zasebnost še danes.

Naročite BLOKATOR in zaščitite vaše pametne naprave.